مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم


طرز تهیه دلمه برگ مو
لپه و برنج را جداگانه خیس کنید .و بعد نیم پز کنید.

تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.


آشپزی   ,دهید ,رنگ ,گوشت ,پیاز ,پیمانه  ,کنید و ,را به ,اضافه کنید ,و تفت ,پیمانه   منبع

“زرشک پلو با مرغ” ، طعمی اصیل در میان غذاهای ایرانی

مزایا و معایب خرید لایک و فالوور ایرانی

شروع مجدد رزرو هتل های ایران در هتل یار

دانلود آهنگ جدید

حذف حساب اینستاگرام

حذف اکانت تلگرام از طریق خود تلگرام

نکات مهم در پخت زرشک پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تحقیق,مقاله,پروژه,پرسشنامه,جزوه,حل تمرین جملات زیبا|شعر|سایت مطالب جالب و خواندنی فروشگاه دانلود1 روش های خرید اینترنتی ساک لوازم نوزاد هتل لوکس مرجع خدمات اينترنتي ایران سفارش اینترنتی چاپ کاتالوگ فوری آموزش و منبع وردپرس پخش پارکت ارزان قیمت