مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم


طرز تهیه دلمه برگ مو
لپه و برنج را جداگانه خیس کنید .و بعد نیم پز کنید.

تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.


آشپزی   ,دهید ,رنگ ,گوشت ,پیاز ,پیمانه  ,کنید و ,را به ,اضافه کنید ,و تفت ,پیمانه   منبع

“زرشک پلو با مرغ” ، طعمی اصیل در میان غذاهای ایرانی

مزایا و معایب خرید لایک و فالوور ایرانی

شروع مجدد رزرو هتل های ایران در هتل یار

دانلود آهنگ جدید

حذف حساب اینستاگرام

حذف اکانت تلگرام از طریق خود تلگرام

نکات مهم در پخت زرشک پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آدرین رضایی آرش کمال نوین خرید اینترنتی تابلو استیل فروشگاه معرفی اجناس ارزان بهترین رمان ها خريد عروسک دخترانه پسرانه کودکانه نوزاد 2020 تنهایی سبحان coronavirus bravos آموزش صفر تا صد کیک بوکسینگ صفحه اصلی