طرز تهیه دلمه برگ مو
لپه و برنج را جداگانه خیس کنید .و بعد نیم پز کنید.
تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.
وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
https://www.google.com
www.google.com
https://www.google.ac
https://www.google.ad/
https://www.google.ae
https://www.google.com.af
https://www.google.com.ag
https://www.google.com.ai/
https://www.google.al
https://www.google.am
https://www.google.co.ao
https://www.google.com.ar
آشپزی
google ,www ,https ,com ,دهید ,روغن ,www google ,https www ,google com ,کنید و ,را بهمنبع
“زرشک پلو با مرغ” ، طعمی اصیل در میان غذاهای ایرانی
مزایا و معایب خرید لایک و فالوور ایرانی
شروع مجدد رزرو هتل های ایران در هتل یار
دانلود آهنگ جدید
حذف حساب اینستاگرام
حذف اکانت تلگرام از طریق خود تلگرام
نکات مهم در پخت زرشک پلو