طرز تهیه دلمه برگ مو

لپه و برنج را جداگانه خیس کنید .و بعد نیم پز کنید.


تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.


وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

https://www.google.com

www.google.com

https://www.google.ac

https://www.google.ad/

https://www.google.ae

https://www.google.com.af

https://www.google.com.ag

https://www.google.com.ai/

https://www.google.al

https://www.google.am

https://www.google.co.ao

https://www.google.com.ar


آشپزی google ,www ,https ,com ,دهید ,روغن ,www google ,https www ,google com ,کنید و ,را بهمنبع

“زرشک پلو با مرغ” ، طعمی اصیل در میان غذاهای ایرانی

مزایا و معایب خرید لایک و فالوور ایرانی

شروع مجدد رزرو هتل های ایران در هتل یار

دانلود آهنگ جدید

حذف حساب اینستاگرام

حذف اکانت تلگرام از طریق خود تلگرام

نکات مهم در پخت زرشک پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فوج دکتر مجتبی احمدی نژاد پرتال جامع دنیز فان بکسل، لوازم یدکی خودرو کیمیانفیس ترشیز وب انواع دستگاه آسیاب توس شکن خراسان توری پشه رشته تدوین فروشگاه اینترنتی